16 Haziran 2022

Merkezimiz 20.05.2008 itibariyle Sağlık Bakanlığımızın olurlarıyla açılmış olup, Yalova Devlet Hastanesinin ilk binasının 2.katında hizmet vermeye başlamıştır. Mayıs 2008-Temmuz 2012 tarihlerinde aynı binada, hizmetlerini ve kalite standartlarını arttırarak hizmetlerine devam etmiştir.

Yalova Devlet Hastanesinin 2 bloktan oluşan eski binası yıkılarak yerine Sağlık Kompleksi Hizmet Binası yapılmıştır.30 Haziran 2012 yılı itibariyle de Merkezimiz Sağlık Kompleksindeki Yeni Hizmet Binasına taşınmıştır.

Merkezimizde  1 adet Diş Protez Laboratuvarı, bir Röntgen Görüntüleme Bölümü ve Merkezi Sterilizasyon  Birimi mevcuttur. 38 ünitlik  kliniklerimizde 1 adet restoratif diş tedavisi 1 adet periodontoloji  1 adet Ortdonti 1 adet Pedodonti ve 1 adet Protetik diş tedavisi ünitlerimiz ile hastalarımıza hizmet sunulmaktadır. Ayrıca Engelli ve Evde Sağlık Hizmetleri için 2 ünitlik bir kliniğimiz de mevcuttur. Çiftlikköy Ek Hizmet Binasında 1 ünitlik Kliniğimiz ve Armutlu İlçe Devlet Hastanesinde 1 ünitlik kliniğimiz mevcuttur. Hasta ve Çalışan Güvenliği Birimlerimiz, Hasta Hakları Birimimiz kendi alanlarında sürekli hizmet verip süreç içinde yaşanacak aksaklıkları ortadan kaldırmaya çalışmaktadır. Kalite Birimimizde hastaların ve çalışanların memnuniyetini arttırmak için sürekli çalışmalar yapılmaktadır.