YALOVA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

YALOVA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
YALOVA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

Güncelleme Tarihi: 07/06/2018

Merkezimiz 20.05.2008 itibariyle Sağlık Bakanlığımızın olurlarıyla açılmış olup,Yalova Devlet Hastanesinin ilk binasının 2.katında hizmet vermeye başlamıştır.Mayıs 2008-Temmuz 2012 tarihlerinde aynı binada, hizmetlerini ve kalite standartlarını arttırarak hizmetlerine devam etmiştir.

Yalova Devlet Hastanesinin 2 bloktan oluşan eski binası yıkılarak yerine Sağlık Kompleksi Hizmet Binası yapılmıştır.30 Haziran 2012 yılı itibariyle de Merkezimiz Sağlık Kompleksindeki Yeni Hizmet Binasına taşınmıştır.

Merkezimiz 1 adet Diş Protez Labaratuarı, bir Röntgen Görüntüleme Bölümü ve Merkezi Sterilizasyon  Birimi mevcuttur.3 adet   6 ünitlik  kliniklerimizde hastalarımıza hizmet sunulmaktadır. Ayrıca Engelli ve Evde Sağlık Hizmetleri için 2 ünitlik bir kliniğimiz de mevcuttur.Hasta ve Çalışan Güvenliği Birimlerimiz,Hasta Hakları Birimimiz kendi alanlarında sürekli hizmet verip süreç içinde yaşanacak aksaklıkları ortadan kaldırmaya çalışmaktadır.Kalite Birimimizde hastaların ve çalışanların memnuniyetini arttırmak için sürekli çalışmalar yapmaktadır.